OM AKSJONEN 2017

Målet med aksjonen er å vise solidaritet med brystkreft­rammede, øke kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskning. Tema for årets aksjon er senskader, og Rosa sløyfe-aksjonen skal bidra til å øke kunnskapen om senskadene etter brystkreft­behandling. Dagens kreftbehand­ling redder og forlenger flere liv enn noen gang tidligere, og i dag overlever 9 av 10 brystkreft. Men behandlingen har en høy pris for minst en av tre overlevere; de får senskader som gjør at livet kanskje aldri blir som før de fikk kreft.

Du kan lese mer på: kreftforeningen.no/rosasloyfe

 

Rosa Sløyfe

 

I OKTOBER STRIKKER VI ROSA SLØYFE-GENSER 

Line Langmo fronter Rosa sløyfe-aksjonen 2017 med sitt eget garn; Line Langmo Påfugl – et superpopulært, luftig og lekkert garn i luksusmohair med høy trendfaktor. Nå ønsker hun å inspirere hele strikkefolket til å kaste seg på pinnene og strikke årets desidert lekreste – og kanskje viktigste plagg – en Rosa sløyfe genser – eller fler.

Vi lanserer en hel kolleksjon ROSA SLØYFE-gensere pluss lekkert tilbehør og håper alle finner en favoritt. Du kan glede deg over et lekkert ROSA SLØYFE-samlemagasin med 11 oppskrifter. I tillegg deler vi alle oppskriftene gratis, nederst på denne siden.

Du kan bla i hele lookbooken HER.

Rettelser finner du HER.

Line Langmo er kjent som designer, livsstilsblogger og stylist med en bestselgende strikkebok bak seg. Nå lanserer fashionistaen en hel ROSA SLØYFE-kolleksjon i samarbeid med House of Yarn og Dale Garn.
Line har opplevd å miste en nær på grunn av brystkreft, og har et personlig og varmt engasjement i saken.

TAKK FOR AT DU HJELPER OSS Å HJELPE!

For hvert solgte Rosa sløyfe nøste går 5 kroner til Brystkreft-saken og forskning på senskader etter brystkreft­behandling.