LOTHEPUS

 

LOTHEPUS–BONANZA

Entreprenøren, skytebasen, spellemannen, realitystjerna – for ikke å glemme genserkjendisen, Leif Einar Lothe, kjent som hele Norges Lothepus.
Det begynte med Fjorden Cowboys på TV2. Nå er det ingen tvil om at Lothe er mann for sin genser, og du ser ham knapt uten. Men det var først da mannen viste seg på skjermen i en hjemmestrikket Dale-genser at Lothe-genser-hysteriet tok helt av.

LOTHE TIL GUTTA

Det glødet på mail, sms, mobil, Facebook og Instagram. Alle ville ha Dale-genseren
og oppskrifta. – Det blei et helvetes mas, sier han sjøl.
Trykket ble så stort at Lothe trengte backup. Da ringte han like godt DaleGarn som fikk lagt ut gratisoppskrift på den såkalte RALLARGENSEREN. Igjen tok det fullstendig av på DaleGarn.no, Facebook og Instagram, og på kort tid ble den en av landets hotteste mannfolkgensere.

LOTHEPUS-ORIGINALEN

Nå var det på tide at skytebasen Lothe fikk sin egen genser! DaleGarn tok utfordringen, Lothe visste hva han ville ha, og sammen landet vi konseptet. Da han kort etter entret Farmen Kjendis var den ORIGINALE LOTHEPUSGENSEREN klar for TV2-skjermen og småbruk-reality. DaleGarns dyktige produktutvikler, Bente Røvik, har æren for det flotte designet – og Lothe-mamma strikket vidunderet på fem dager!

Siden Lothepus-originalen har opptil flere tøffe Lothe-gensere sett dagens lys, og interessen for skytebasens strikkemasker ser ikke ut til noen ende å ta.

LOOKBOOKS

SINGELOPPSKRIFTER