OM AKSJONEN

Målet med aksjonen er å vise solidaritet med brystkreft­rammede, øke kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskning. Rosa sløyfe-aksjonen skal bidra til å øke kunnskapen om senskadene etter brystkreft­behandling. Dagens kreftbehand­ling redder og forlenger flere liv enn noen gang tidligere, og i dag overlever 9 av 10 brystkreft. Men behandlingen har en høy pris for minst en av tre overlevere; de får senskader som gjør at livet kanskje aldri blir som før de fikk kreft.

Du kan lese mer på: kreftforeningen.no/rosasloyfe

 

Rosa Sløyfe

 

I OKTOBER STRIKKER VI ROSA SLØYFE-GENSER 

Line Langmo fronter Rosa sløyfe-aksjonen med sitt eget garn; Line Langmo Påfugl – et superpopulært, luftig og lekkert garn i luksusmohair med høy trendfaktor. Nå ønsker hun å inspirere hele strikkefolket til å kaste seg på pinnene og strikke årets desidert lekreste – og kanskje viktigste plagg – en Rosa sløyfe genser – eller fler. I tillegg til Påfugl-garnet presenterer vi nyheten Alpakka Magic – et nydelig og supermykt luksusgarn, og Du Store Alpakkas Bling.

Trykk her for å lese mer om Alpakka Magic.

Vi lanserer nok en kolleksjon ROSA SLØYFE-gensere pluss lekkert tilbehør og håper alle finner en favoritt. Du kan glede deg over to lekre ROSA SLØYFE-samlemagasin med herlige oppskrifter. I tillegg deler vi alle oppskriftene gratis, nederst på denne siden.

Rettelser finner du HER.

Line Langmo er kjent som designer, livsstilsblogger og stylist med en bestselgende strikkebok bak seg. Nå lanserer fashionistaen en hel ROSA SLØYFE-kolleksjon i samarbeid med House of Yarn og Dale Garn.
Line har opplevd å miste en nær på grunn av brystkreft, og har et personlig og varmt engasjement i saken.

TAKK FOR AT DU HJELPER OSS Å HJELPE!

For hvert solgte Rosa sløyfe nøste går 5 kroner til Brystkreft-saken og forskning på senskader etter brystkreft­behandling.

LOOKBOOKS

OPPSKRIFTER